Over Aniek

Hoe ik van rennen en vliegen, weer terug kwam bij mijn gevoel

Mijn verhaal

Ik ben Aniek en ik woon samen met mijn man en 3 kids. Ik studeerde nog dat ik merkte dat de maatschappij en de mensen om mij heen steeds sneller en sneller gingen. Een tempo die mijn lichaam eigenlijk helemaal niet aan kon. Ik was constant moe, liep vaak met een koortslip en had last van mijn schouders.

Ik merkte dat ik tussen dat rennen door toch echt wel wat tijd voor mezelf nodig had om te ontspannen. Ik heb er toen voor gekozen regelmatig een massage te ondergaan en merkte de positieve effecten ervan in mijn lijf. Ik werd mij meer bewust van mijn lijf en de ontspanning zorgde ervoor dat ik er weer even helemaal tegenaan kon. 

Na een half jaar in Thailand & Bali te zijn geweest, waar de mensen vertrouwen op het zelfhelend vermogen van het lichaam met behulp van de alternatieve behandelingen, wist ik dat ik dit ook in Nederland wilde laten zien. Om dit te bereiken heb ik eerst mijn eigen balans terug moeten vinden. Dat vond ik best lastig en af en toe wat zoeken, maar na een aantal jaren heb ik inmiddels voor mezelf de juiste balans gevonden en voel ik het feilloos aan als ik over mijn grenzen heen ga.  Het geeft mij rust om in balans te zijn en daarnaast heb ik zo veel meer energie om leuke dingen te doen. Ik sta nu echt in mijn kracht!

Het is mijn passie om met vrouwen mee te lopen en in hun leven balans en rust te creëren, zodat alles zij gemakkelijker afgaat. Doordat ik zelf dit traject al heb doorlopen en de opleidingen die ik heb gevolgd kan ik die ondersteuning bieden. Ik vind het belangrijk dat je als vrouw niet alleen de ballen om je heen in de lucht houdt, maar vooral ook die van jezelf. Ik zie in de praktijk vrouwen die weer terug bij zichzelf komen en sterker in hun schoenen gaan staan. Daar doe ik het voor en ik vind het heel fijn om hierin een ondersteuning te zijn!

Voel je welkom in de praktijk!

Volg mij op Social Media:

Opleiding 1: Hormoontherapie

Expert in het schrijven van een adviesplan voor menstruatieklachten, PMS, stressgerelateerde klachten en ontzwangeren.

Opleiding 2: Massagetherapie

Met meer dan 8 opleidingen op massage gebied weet ik de juiste techniek te gebruiken voor jou klachten!

Opleiding 3: NEI-Therapie

Emotionele energetische blokkades opruimen uit je systeem om op ieder holistisch punt in balans te zijn.

Overige opleidingen

– HBO Medische Basiskennis

– Coaching bij HSP

– Aromatherapie

+ 11 andere opleidingen, and still counting

 

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Ik help je er graag bij!