Hormoonbalans

In 5 stappen!

In 12 weken je hormonen in balans

Hormonen, ze kunnen ons maken en breken. Ik weet als geen ander dat hormonale klachten een belemmering kunnen zijn op je leven en hoe je je voelt.

Klachten als PMS, menstruatieklachten, hulp bij ontzwangeren, cyclusklachten, hevig bloedverlies, moodswings, slecht slapen, acne en vermoeidheid kunnen gelukkig vaak worden aangepakt op een natuurlijke manier doormiddel van leefstijl aanpassingen. 

Je moet soms alleen even weten hoe.

Met dit programma gaan we kijken waar de oorzaak ligt van je hormonale disbalans en gaan deze op een natuurlijke manier aanpakken. We gaan ervoor zorgen dat je lichaam weer voor je gaat werken, zodat jij die lieve mama en vrouw kunt zijn die vol energie in het leven staat. Want hormonale klachten hoeven er namelijk helemaal niet te zijn.

We kunnen er wat aan doen!

Ik kijk en denk met je mee om je hormonale klachten te verhelpen/voorkomen op een manier die bij je huidige manier van leven past. Ook in een druk leven als mama, werknemer, vriendin en partner.

Be a happy women!

Hoe zou het voor je zijn

Als je je lijf, humeur en energie weer terug krijgt

Geen last meer hebt van moodswings/prikkelbaarheid

Dat je menstruatie weer regelmatig is en niet meer zo heftig is

Weer heerlijk in- en doorslaapt

Werkwijze

Kickstart

Tijdens het intake gesprek leer ik je kennen en komen je klachten naar voren. Je krijgt tijdens dit gesprek al wat startadviezen mee.

Behandelplan

Vervolgens ga ik een uitgebreid behandelplan voor je maken. Dit bestaat uit de onderdelen Circadiaans ritme, Voeding/Kruiden, Bewegen, Rust/Slaap, Mindset. Voor alle onderdelen geef ik je een persoonlijk advies, welke past binnen jouw eigen leven.

Inhoud 1 op 1 coaching voor 12 weken

– We spreken elkaar totaal 4 keer (online/offline), zodat je na ongeveer 3 maanden alle punten in je leven hebt toegepast.

– Veel informatie over hormonen, leefstijl en voeding.

Bonus
E-book; “Ontdek de kracht van etherische oliën”

Het is mijn missie om mama’s te helpen om fysiek en mentaal gezond te blijven, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun leven en gezin.

Over mij

Ik ben Aniek, getrouwd en mama van 3 kids. Ik was constant moe, liep vaak met een koortslip en had last van mijn schouders. Ik liep er daarbij tegenaan dat ik tussen dat rennen door toch echt wel wat tijd voor mezelf nodig had om te ontspannen. Ik heb er toen voor gekozen regelmatig een massage te ondergaan en merkte de positieve effecten ervan in mijn lijf. Ik werd mij meer bewust van mijn lijf en de ontspanning zorgde ervoor dat ik er weer even helemaal tegenaan kon.

Ik weet als geen ander hoeveel er van jou als moeder gevraagd wordt en dat dit overweldigend kan zijn. Want als een ander zoveel van je vraagt, waar plaats je jezelf dan? Een uitdaging waar ik je graag bij help, zodat jij weer die lieve, gezellige en vol energieke vrouw, moeder, partner en werknemer kunt zijn.

Opleiding

HBO hormoontherapie, NEI-therapie, Aromatherapie, HSP coach

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT. 

Accreditatie

Op dit moment is er geen vergoeding mogelijk.

Ervaringen van mijn klanten

 

“Door de info die je geeft over hormonen snap ik nu hoe mijn lijf werkt en door met het adviesplan aan de slag te gaan zijn mijn klachten stukken verbeterd”

– Emy

Tarieven

Hormoonbalans Adviesplan

In 1 betaling, excl. bloedtesten/supplementen

€197,-

Hormoonbalans Adviesplan

2 termijnen, excl. bloedtesten/supplementen

€105,- x2

Veelgestelde vragen

Is er vergoeding mogelijk?

Vanuit de zorgverzekeraars is er op dit moment geen vergoeding mogelijk.

Wel hebben werkgevers vaak een vitaliteitsbudget klaarstaan voor hun personeel. Een gezonde werknemer kan voor een werkgever veel voordelen opleveren. Vraag op je werk of zij dit voor je kunnen aanbieden.

Is het programma ook op afstand te volgen?

Ja! We kunnen de afspraken telefonisch of online laten plaats vinden.

Wat wordt er van mij verwacht?

Om het beste uit het programma te halen is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om zelf iets aan je klachten te doen. Je krijgt van mij alle handreikingen om ermee aan de slag te gaan en daarnaast loop ik 3 maanden met je mee!

Afspraak maken

Heb je een vraag?

Neem contact met me op via het onderstaande contactformulier of mail naar info@praktijkaniek.nl

2 + 10 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.

info@praktijkaniek.nl

0613040892

}

Dinsdag: 09:00 – 21:30
Woensdag: 09:00 – 21:30
Donderdag: 09:00 – 13:30

Aniek

Aniek

Stuur me je vraag

I will be back soon

Aniek
Hi! Ik ben Aniek en wat leuk dat je hier bent! Waarmee kan ik je helpen?
Whatsapp Open chat