Power Moms Event

Ben jij die trotse mama die elke dag weer vol liefde bezig is om alle ballen hoog te houden? Gezin, werk, familie, vrienden… En valt er bij jou, hoe hard je ook rent, altijd wel ergens een bal naar beneden? Vertoon je vaker ontploffingsgevaar dan je zou willen? Ervaar je veel stress en voel jij je niet meer helemaal jezelf? Dan ben je zeker niet de enige!

Hierom bundelen wij onze krachten voor het ‘Power Moms Event’! Tijdens dit event gaan we ons richten op de belangrijkste aspecten van jouw welzijn als moeder. Deze dag is een combinatie tussen kennisoverdracht en praktisch goed voor jezelf zorgen. Je krijgt dus niet alleen de handvatten, maar gaat ook daadwerkelijk direct DOEN. Een combinatie van Mind & Body.

Wie zijn wij?

Aniek – Praktijk Aniek
Ik ben Aniek, getrouwd en mama van 3 kids. Alweer 8 jaar heb ik een eigen praktijk waarin ik vrouwen en voornamelijk moeders begeleidt naar een leven met meer energie en waarin je écht kunt genieten van je gezin. Moeder zijn is namelijk een never ending job en kent zo zijn uitdagingen. Ik weet dat zelf als geen ander. Want als een ander zoveel van je vraagt, waar plaats je jezelf dan?

Zelf ervaarde ik na mijn 3de bevalling een periode waarin ik mijzelf en mijn lijf niet herkende. Ik vroeg mij af wat er mis ging en wat er aan de hand was. Na wat zoeken kwam ik erachter dat mijn hormonen helemaal uit balans waren. Ik kwam in contact met een hormoontherapeut en zij vertelde mij over hormonen en welke effecten deze stofjes op ons lichaam hebben. Hormonen bestaan uit een complex samenwerkend systeem en zijn zeer belangrijk binnen ons lijf voor onder andere onze stofwisseling, gemoedstoestand, voortplanting, herstel, groei en stress. Als dit systeem uit balans is kunnen er veel klachten ontstaan. Bij vrouwen voornamelijk klachten met betrekking tot de cyclus, menstruatie, hevig bloedverlies, laag libido, (vr)eetbuien, PMS, moodswings, niet lukken om af te vallen en noem maar op.

Met behulp van de hormoontherapeut ben ik mijn leefstijl gaan aanpassen en heb ik grip gekregen op mijn lijf, kan ik sneller bijsturen en weet ik wat er aan de hand is bij een klacht. Door mijn eigen ervaring vond ik dit zo interessant dat ik zelf de opleiding HBO Hormoontherapeut ben gaan volgen als aanvulling in mijn praktijk. Ik vind namelijk dat iedereen zou moeten weten hoe ons eigen lijf werkt en welke invloeden hierop van toepassing zijn.

Ben je als moeder moe van het zoeken naar de juiste oplossing en is het nu tijd voor een duurzame oplossing? Ik leer je aan welke knoppen je mag draaien om uit de negatieve spiraal te komen en regie te nemen over je eigen leven een leefstijl. Een uitdaging waar ik je graag bij help, zodat jij weer die lieve, gezellige en vol energieke vrouw, moeder, partner en werknemer kunt zijn.

Nieske van der Stoop – Bruis Mama Coach

Ik ben Nieske, getrouwd en mama van twee heerlijke mannetjes. In mijn praktijk ‘Bruis mamacoach’  begeleid ik moeders met jonge kinderen die geen psycholoog nodig hebben maar die voelen dat ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Mama worden is een intensieve periode in je leven waarin veel veranderd. De zorg en verantwoordelijkheid voor jouw kind kunnen zorgen voor gevoelens van geluk maar ook voor onzekerheid, schuldgevoel, somberheid en stress. Daarnaast is het balanceren tussen alle rollen als mama, partner, werknemer, dochter en vriendin een flinke uitdaging. 

In deze intensieve periode kunnen onderliggende patronen en overtuigingen je behoorlijk in de weg zitten en kunnen gevoelens van onzekerheid, schuldgevoel, somberheid en angst de gevoelens van geluk gaan overschaduwen . Ik heb het zelf ook meegemaakt. Maar ik weet ook hoe het anders kan! Hoe het is om me uitgerust en energiek te voelen en te kunnen genieten van mijn gezin. En dat gun ik jou ook!  

 Met coaching werk je aan groei en persoonlijke ontwikkeling. Zodat je sterk en zelfverantwoordelijk in je schoenen staat, voor jezelf en voor je gezin. Vanuit mijn jarenlange ervaring in het basisonderwijs weet ik hoe belangrijk een liefdevolle en stabiele thuissituatie is voor de ontwikkeling van een kind. En dat begint bij een papa en een mama die lekker in hun vel zitten!

 

 

Wat gaan we doen?

Om zowel body & mind aandacht te geven, hebben we een zo compleet mogelijk programma samengesteld. De juiste balans tussen kennis vergaren, ontspanning, inspanning, doen, gezellig samenzijn en een moment voor jezelf.

Workshop Reset je lijf & hormonen

Tijdens de workshop “Reset je lijf en hormonen” geef ik je tips & tools om je leven zo hormoonproof in te richten, zodat je lichaam voor je gaat werken, klachten verminderen en je meer energie krijgt. Binnen ons vrouwelijk leven zijn onze hormonen van grote invloed op ons welzijn. Hormonen zijn de belangrijkste boodschappers in ons lijf. Ze zorgen dat wij ons bijv. blij voelen, energie hebben en lekker kunnen slapen. Je leert gelijk ook een stuk over hoe je lichaam werkt en waarom de huidige maatschappij geen match is met ons lichaam. Je krijgt de informatie die iedere vrouw zou moeten weten over haar lichaam.

Workout Mom in Balance

Lekker sporten in de buitenlucht! Tijdens het event komt Mariëtte Bron van Mom in Balance voor een korte effectieve workout. Zij laat ons zien hoe we op een makkelijke en leuke manier kunnen bewegen. Bewegen is namelijk essentieel voor je welbevinden en fit houden van je lijfDe workout is ontwikkeld in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten en geschikt voor alle vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie.  

High tea & relaxmoment

Heerlijk even met mama’s onder elkaar een gezellige High Tea. Heb je behoefte aan een momentje voor jezelf dan kan dat natuurlijk ook! Er liggen fijne tijdschriften klaar om je even te ontspannen of stap voor een wandeling even naar buiten.

Workshop "Mamabrein in balans"

Kennis & tools om beter met stress om te gaan. Meer rust in je hoofd, meer ontspanning en plezier!

De feitjes

Datum: 5 november 2023

Tijd: 13:15 – 17:15

Kosten: €55,00 p.p.

Locatie: De Krachtstek, Oosteinderweg 24, Wognum

Het ‘Power Moms Event’ is echt iets voor jou als:

Je weet dat jij je ooit anders hebt gevoeld, beter hebt gevoeld, en je weer lekker in je vel wilt zitten.

Je veel ballen in de lucht hebt te houden, je vaak gestrest voelt en je weer ontspannen en energiek wil voelen.

Je jezelf wegcijfert voor anderen: je kinderen, je werk, je partner en je zou graag meer tijd voor jezelf willen.

Je wilt genieten van je gezin en alle andere leuke dingen in je leven.

Kom je ook?

Meld je aan voor het ‘Power Moms Event op zondag 5 november. Wij beloven dat jij ontspannen, voldaan en met veel vergaarde kennis naar huis gaat. Heb je nog vragen over dit event? Neem dan contact met ons op, want wij beantwoorden deze vragen met liefde. Liefs Aniek en Nieske

Ik kom alleen

Nu:

€55,-

Power Moms Event

Inspirerende workshops

Incl. High tea

Goed gevulde goodiebag

Toegang voor 1 persoon

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Ik kom met een mede-mama

Normale prijs €110,-

Alleen nu:

€85,-

Power Moms Event

Inspirerende workshops

Incl. High tea

Goed gevulde goodiebag

Toegang voor 2 personen

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.