Let's Meet

Let's Meet

Je voelt het aan je lijf en je hoofd werkt ook niet zo lekker mee. Je weet dat je je ooit anders hebt gevoelt, beter hebt gevoelt en je wilt nu terug naar dat moment. Genieten van je gezin en vol energie door het leven gaan.

Maar hoe dan, er zijn veel mogelijkheden en past hormoontherapie wel bij mij?

Dat is waar dit kennismakingsgesprek voor is bedoeld. We kijken naar waar je tegen aanloopt, wat je graag zou willen en of hormoontherapie iets voor je zou kunnen betekenen.

Boek een kennismakingsgesprek en ik kijk graag met je mee.

Het is mijn missie om mama’s te helpen om fysiek en mentaal gezond te blijven, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun leven en gezin.

Wie ben ik?

Ik ben Aniek, getrouwd en mama van 3 kids. Na de bevalling van de laatste kreeg ik veel last van klachten die ik niet goed kon plaatsen. Ik ging op onderzoek uit en kwam erachter dat de meeste klachten werden veroorzaakt door een disbalans in mijn hormonen.

Samen met een hormoontherapeut ben ik aan de slag te gaan om mijn leefstijl aan te passen en mijn klachten werden aanzienlijk minder en sommige verdwenen zelfs. Toen besloot ik de hormoontherapie opleiding te volgen om hierin nog meer vrouwen te helpen. Want eigenlijk weten wij vrouwen veel te weinig van ons eigen lichaam.

Ik weet als geen ander hoeveel er van jou als moeder gevraagd wordt en dat dit overweldigend kan zijn. En al helemaal als je lichaam je hier niet in meewerkt. Een uitdaging waar ik je graag bij help, zodat jij weer die lieve, gezellige en vol energieke vrouw, moeder, partner en werknemer kunt zijn.

Met meer dan 8 jaar werkervaring in de praktijk en na het volgen van meer dan 20 opleidingen (still counting) weet ik exact hoe ik jou als vrouw sterk in je schoenen kan laten staan, hoe je meer energie in je lichaam krijgt en je weer je eigen blije jij wordt.

Plan hier je kennismakingsgesprek

 

Kies in de boekingstool voor Let’s Meet. Het gesprek duurt ongeveer 15-30 min en werkt via Zoom.
De link voor de meeting ontvang je in de afspraakbevestiging in je mail.

Aniek

Aniek

Stuur me je vraag

I will be back soon

Aniek
Hi! Ik ben Aniek en wat leuk dat je hier bent! Waarmee kan ik je helpen?
Whatsapp Open chat