Energy Upgrade for Moms

Moeder zijn is een never ending job

Moeder zijn is een never ending job, maar het mag ook leuk zijn en je bent niet alleen mama. Je voelt dat je lijf niet altijd met je meewerkt en wilt je eigen grenzen leren kennen en bewaken binnen de never ending job van het mama zijn. Ben je moe van het zoeken naar oplossingen, dan is het tijd voor een natuurlijke en duurzame oplossing. Je kunt je dan ook vast herkennen in onderstaande punten.

Totaal geen energie

Je wilt en voor je gevoel “moet” je zoveel, maar daar heb je eigenlijk helemaal geen energie voor. Je gezin, werk, familie en vrienden vragen veel van je. Je hebt het gevoel dat je tekort schiet en dat vreet energie van je.

Je weet niet meer wat je nog leuk vindt

Je bent nu mama, maar je zegt het zelf al; “Ik ben toch nog veel meer dan dat”. Waar is die vrolijke vrouw en partner? “Waar ben IK in dit verhaal?” Twijfels over werk, hobby’s en relaties. Wat wil nu eigenlijk zelf het liefst? Je weet het even niet meer.

Je wilt meer invloed over je eigen lijf en weten aan welke “knoppen” je moet draaien om je lijf voor je te laten werken. Je wilt de regie over je eigen lijf en leven terug.

Als hormonen je tegenhouden om te zijn wie je wilt

En dan werkt je lichaam ook nog niet mee. Iedere maand weer het zelfde liedje, gekat richting de kinderen en partner, pijnlijke krampen in buik en borsten, hevige menstruaties en ongelooflijke (vr)eetbuien. Je verlangt naar een duurzame oplossing van je klachten.

Hoe zou het zijn als

Je weer vol in je energie komt te zitten en je lijf weer vóór je gaat werken. 

Je iedere dag uitgerust en blij opstaat als de dag begint.

Je hormonale/cyclus-klachten sterk verminderen of zelf verdwijnen.

Je eindelijk weet wát je kunt doen om het beste voor je lijf te zorgen.

Je leert luisteren naar de eerste signalen van je lichaam en zo de ergste klachten voorkomt.

Je weet aan welke “knoppen” je kunt draaien om bij klachten deze gelijk te verminderen.

 

 

Het is mijn missie om mama’s te helpen om fysiek en mentaal gezond te blijven, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun leven en gezin.

Wie ben ik?

Ik ben Aniek, getrouwd en mama van 3 kids. Ik weet exact voor wat voor uitdaging je staat, want hier stond ik zelf een paar jaar terug ook voor.  Je gezin, werk, familie en vrienden allemaal “te vriend” houden is als jonge moeder best een uitdaging. Zo ook om te ontdekken wie jij bent als moeder en ook gewoon als vrouw. En tel daar nog hormonale klachten bij op. Dan is dat best een uitdaging.

Ik weet als geen ander hoeveel er van jou als moeder gevraagd wordt en dat dit overweldigend kan zijn. Want als een ander zoveel van je vraagt, waar plaats je jezelf dan? Een uitdaging waar ik je graag bij help, zodat jij weer die lieve, gezellige en vol energieke vrouw, moeder, partner en werknemer kunt zijn.

Be A Happy Women!

Energie voor tien

Je voelt je aan je lijf en in je hoofd. Je energie is terug en sterker dan eerst.

Because I'm happy

Jij weet weer wat je leuk vindt als vrouw. Door de energie die je nu hebt, ga je eindelijk die te lang stilgezette hobby weer opppakken. 

Balans creëeren

Je kunt alle rollen die je vervult met gemak aan en je weet als geen ander hoe je voor jezelf de balans kunt houden.

Ervaringen

 

“De juiste tips, trics en handvaten hebben ervoor gezorgd dat ik een minder vol hoofd heb, meer ontspannen ben, minder pieker en positiever naar alles kijk. Ik wil Aniek dan ook heel erg bedanken voor de fijne sessies. Ik raad het dan ook iedereen aan die ook klachten heeft en op een fijne, warme en nette manier geholpen wil worden.

– Esther

 

“Door de info die je geeft over hormonen snap ik nu hoe mijn lijf werkt en door met het adviesplan aan de slag te gaan zijn mijn klachten stukken verminderd”

– Emy

Wat houdt de Energy Upgrade for Moms training precies in?

Gedurende een periode van 4 maanden ga je leren over je eigen lijf en hoe je je lijf het best voor je kunt laten werken om de meeste energie in je lijf en hoofd te krijgen. Dit programma kun je zelf online doorlopen of met behulp van mij.

Tijdens het programma met hulp van mij krijg je een persoonlijk hormoonbalans adviesplan. Daarna zijn er nog 2 persoonlijke contactmomenten voor vragen.

Het online programma bestaat uit 6 modules, hieronder uitgelegd. Je volgt het programma op je eigen tempo en na het doorlopen van alle modules en het toepassen van de tools, tips & tricks sta je weer vol energie!

Create a rythm

Je weet waar je graag naartoe wilt werken en krijgt inzicht in waar wij vandaan komen. Hoe ons systeem werkt, wat ons systeem verstoort en wat het belang van leven in ritme is. Zodat jij op de juiste manier je lichaam in balans kunt krijgen.

Feed your body

Met voeding kunnen we toveren em je ervaart wat de kracht van voeding op jouw lijf is. Stap voor stap leer je je voedingspatroon aan te passen naar een hormonaal balans, wat echt energie geeft voor je lijf.

Boost your body

Leer het belang van wandelen en krachttraining en ontdek makkelijke oefeningen om dit in en om huis toe te passen.

Take it easy

Leer invloeden van stress voor je lijf te herkennen, weet je hoe je lekker kunt in- en doorslapen en wat het belang van stressmanagement is en hoe je dit zelf het beste kunt toepassen.

Just be you

Ga terug naar je gevoel en hoe jij je gevoel kunt versterken door middel van energetisch werken tools en intuïtief handelen. Je leert daarnaast manieren om beter te leren luisteren naar je lijf. Om te connecten met je lijf.

You got this

Nu je alle kennis, tools, tips & tricks tot je beschikking hebt gaan we doelen stellen en een plan maken voor de toekomst.

Na het doorlopen van de traject, weet jij exact hoe jij het beste voor je lichaam kunt zorgen en sta je weer vol energie. 

Aan de slag om je energie te uplevelen?

Let’s do it!

Energy Upgrade Method – Zelf doen

Voor € 197,-

6 modules online te volgen, Create a rythm, Feed your body, Boost your body, Take it easy, Just be you, You got this

In 4 maanden je leven hormoonproof inrichten, met vol energie in je lijf en klachten verminderen

Tot een jaar toegang, zo kun je alles op eigen tempo volgen & terugkijken

Inclusief: Werkbladen en invulschema's

Als je in termijnen wilt betalen, stuur me dan even een berichtje.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Energy Upgrade Method – Samen Doen

Voor € 450,-

Alles van "energy upgrade method - zelf doen"

EMB - Bloedtest

Intake + Persoonlijk adviesplan

Nabespreking uitslag + coach call na 6 weken

Bonus: Heel gaaf welkomst pakket t.w.v. €80,-

Vanuit de aanvullende zorgverzekering is er bij een deel van de zorgverzekeraars gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Heb je hier vragen over, stuur mij dan gerust een berichtje!

Als je in termijnen wilt betalen, stuur me dan ook even een berichtje.

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Veelgestelde vragen

Is er vergoeding mogelijk?

Vanuit de aanvullende zorgverzekering is er bij een deel van de zorgverzekeraars gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Heb je hier vragen over, stuur mij dan gerust een berichtje!

Wat wordt er van mij verwacht?

Om het beste uit het programma te halen is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om zelf iets aan je klachten te doen. Je krijgt van mij alle handreikingen om ermee aan de slag te gaan.

Is betaling in termijnen mogelijk?

Ik denk altijd graag met je mee hierin. Stuur me gerust een mailtje, dan bespreken we de mogelijkheden. Mailen mag naar: info@praktijkaniek.nl

Wil je graag even sparren of dit iets voor je is?

Boek dan een kennismakingsgesprek, dan kunnen we je vragen bespreken.

Aniek

Aniek

Stuur me je vraag

I will be back soon

Aniek
Hi! Ik ben Aniek en wat leuk dat je hier bent! Waarmee kan ik je helpen?
Whatsapp Open chat